Wat zijn de mogelijkheden?

INFORMATIE

Logo

Een eigen logo nodig voor uw bedrijf of organisatie? Dat kan! Een logo moet altijd kenmerkend zijn en uitstralen waar het bedrijf voor staat! Bij het ontwerp wordt er natuurlijk rekening gehouden met de wensen van de organisatie of het bedrijf.

Het werkt als volgt:

 1. Persoonlijk gesprek. In het persoonlijk gesprek (eventueel ook telefonisch mogelijk) wordt er besproken voor welke organisatie het logo ontworpen wordt en wat de wensen zijn met betrekking tot het logo.
 2. Ontwerp. Het ontwerp bestaat uit 3-5 verschillende logo’s.
 3. Verbeteringen. Het is altijd mogelijk om een van de ontworpen logo’s te combineren, aan te passen of te verbeteren, waardoor er uiteindelijk een logo naar wens ontstaat.
 4. Opslaan. Het logo wordt opgeslagen in de volgende formaten PDF, ai, eps en png.
 5. Drukken. De drukkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Het is mogelijk om samen te overleggen bij welke drukkerij het ontwerp het beste gedrukt kan worden.

PRIJS: €175,-

Visitekaartje

Steel de show met je eigen uniek visitekaartje! Op zoek naar een visitekaartje om jouw bedrijf bekend te maken bij potentiële klanten?

Het werkt als volgt:

 1. Persoonlijk gesprek. In het persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden doorgenomen met betrekking tot het kaartje. Ook wordt er onder andere gesproken over de gegevens die op het kaartje komen.
 2. Ontwerp. Het ontwerp bestaat uit 2 – 4 verschillende visitekaartjes.
 3. Verbeteringen. Het is altijd mogelijk om een van de ontworpen kaartjes te combineren of aan te passen, waardoor er uiteindelijk een visitekaartje naar wens ontstaat.
 4. Opslaan. Het visitekaartje wordt opgeslagen in de volgende formaten PDF, ai, eps, png.
 5. Drukken. De drukkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Het is mogelijk om samen te overleggen bij welke drukkerij het ontwerp het best gedrukt kan worden.

PRIJS: €75,-

Poster

Een poster nodig voor een evenement of activiteit zoals een babyshower/borrel? Ook daarvoor kun je bij mij terecht. De poster krijgt een uitstraling die bij het evenement of de activiteit past. Natuurlijk worden jouw wensen met betrekking tot kleurgebruik en stijl hier in meegenomen.

Het werkt als volgt:

 1. Persoonlijk gesprek. In het persoonlijk gesprek (eventueel ook telefonisch mogelijk) wordt er besproken voor welk evenement of activiteit de poster ontworpen moet worden en wat de wensen zijn met betrekking tot kleurgebruik en er wordt gesproken over het formaat van de poster en aan welke stijl de poster moet voldoen.
 2. Ontwerp. Het ontwerp bestaat uit één poster.
 3. Verbeteringen. Het is altijd mogelijk om een poster aan te passen of te verbeteren, waardoor er uiteindelijk een poster naar wens ontstaat.
 4. Opslaan. De poster wordt opgeslagen in de volgende formaten PDF, ai, eps en png.
 5. Drukken. De drukkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Het is mogelijk om samen te overleggen bij welke drukkerij de poster het beste gedrukt kan worden.

PRIJS: €120,-

Flyer

Een flyer nodig voor een evenement of activiteit zoals een babyshower/borrel? Ook daarvoor kun je bij mij terecht. De flyer krijgt een uitstraling die bij het evenement of de activiteit past. Natuurlijk worden jouw wensen met betrekking tot kleurgebruik en stijl hier in meegenomen.

Het werkt als volgt:

 1. Persoonlijk gesprek. In het persoonlijk gesprek (eventueel ook telefonisch mogelijk) wordt er besproken voor welk evenement of activiteit de flyer ontworpen moet worden en wat de wensen zijn met betrekking tot kleurgebruik en er wordt gesproken over het formaat van de flyer en aan welke stijl de flyer moet voldoen.
 2. Ontwerp. Het ontwerp bestaat uit één flyer.
 3. Verbeteringen. Het is altijd mogelijk om een flyer aan te passen of te verbeteren, waardoor er uiteindelijk een flyer naar wens ontstaat.
 4. Opslaan. De flyer wordt opgeslagen in de volgende formaten PDF, ai, eps en png.
 5. Drukken. De drukkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Het is mogelijk om samen te overleggen bij welke drukkerij de flyer het beste gedrukt kan worden.

PRIJS: €100,-

Het is ook mogelijk om geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, postcards, spandoeken of een website te laten ontwerpen, maar ook als je andere ideeën hebt met betrekking tot grafische vormgeving/drukwerk, zijn er genoeg mogelijkheden. Vraag hier gerust naar!

Heb je vragen of interesse in meer informatie? Neem contact op!